Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 170 g di cioccolato fondente a pezzi
Croccante
- 120 g di zucchero
- 50 g di mandorle pelate
- 350 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 70 g di acqua
- 70 g di Rum
- 3 fogli di gelatina (6 g) ammollati in acqua fredda
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1561 kJ / 373 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 2.8 g
- Yağ
- 25.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bon bon al cioccolato bianco
4h
Morettini
3h 10min
Panna montata
10min
Glassa di zucchero
10min
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2h
Cremoso al caffè
5h 30min
Coppette di palloncini al cioccolato con crema di pistacchi (di Erica Liverani)
1h 5min
Tartufi con cuore al cocco
6 godz. 50 min
Cioccolatini ripieni al cocco
2h 30min
Bon bon ripieni di gianduia
1 godz. 30 min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Tartufi al cioccolato
2h 45min