Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di pane fresco o raffermo a pezzi
- 60 g di latte
- 1 spicchio di aglio (isteğe bağlı)
- 4 rametti di menta fresca, le foglioline lavate
- 2 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di carne di vitello trita
- 200 g di carne di manzo trita
- 200 g di carne di maiale trita
- 2 uova
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- semola di grano duro q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- olio di arachidi q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 287 kJ / 69 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Karbonhidrat
- 1.2 g
- Yağ
- 5.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 63.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Costine di maiale BBQ con purè di patate
5 Std. 50 Min
Arrosto di maiale con patate, verdure al vapore e salsa al sidro
2 Std. 20 Min
Arrosto con contorno di castagne e patate
2h
Polpette di carne e melanzane
50 min
Polpette di patate ed erbe aromatiche (senza uova)
1h
Ragù di carne alla bolognese
1h 15min
Cannelloni al ragù
1 Std. 30 Min
Ragù bianco
1h 20 min
Besciamella
15 Min
Lasagna autunnale
2h
Tagliatelle al ragù
1h 10 min
Purè di patate (TM6)
1h