Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 c. à soupe d'huile d'olive vierge extra et un supplément pour huiler
- 430 g de farine à pain et un supplément pour fariner
- 340 g de levain de blé aux pommes, rafraîchi (voir Conseil)
- 225 g d'eau à température ambiante
- 1 c. à soupe de sel
- 1 c. à thé de levure instantanée sèche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 864.9 kJ / 206.7 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 35.6 g
- Yağ
- 4.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 595.6 mg
Alternatif tarifler
Baguettes au levain
15u.
Crème glacée double vanille
12 godz.
Pain torsadé au kamut
4h 10min
Pain au levain
17h
Lait d’amandes (Métrique)
1h 20min
Gâteau Gerbeaud (métrique)
1h 20min
Bagatelle à la mousse aux pêches
40min
Brioches du Carême
1h 55 min
Levain de blé aux pommes
72 godz. 20 min
Pain blanc de Terre-Neuve et toutons (pains frits)
4h 40min
Muffins aux dattes et à la cassonade
1h 15min
Petits pains mollets
2h 15 min.