Cihazlar ve Aksesuarlar
Pear and ginger paste
Hazırlık 10 dk
Toplam 26sa 25 dk
800 g
Malzemeler
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lemon zest only, no white pith1
-
Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored5 - 6
-
lemon juice40 g
-
water100 g
-
white sugar500 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 800 g
Sodyum
19.8 mg
Protein
3.9 g
Kalori
10224.4 kJ /
2443.7 kcal
Yağ
1.1 g
Lif
23.8 g
Doymuş Yağ
0 g
Karbonhidrat
624 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26 Std. 30 Min
Mini lemon curd tarts
2 Std. 20 Min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1 Std.
Spiralized sweet potato curry rosti
30 Min
Chocolate and chilli tart
25 Std.
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 Std. 30 Min
Carrot top pesto
15 Min
Lemon curd
20 Min
Feijoa chutney
1 Std. 15 Min
Black garlic and onion jam
55 Min
Fondant au chocolate
50 Min