Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 4 uova
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina di semola + q.b.
Ripieno
- 150 g di prosciutto crudo a pezzi
- 300 g di formaggio Squacquerone
- 20 g di latte
Terminare la preparazione
- 50 g di burro
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2146.3 kJ / 513 kcal
- Protein
- 23.9 g
- Karbonhidrat
- 39.7 g
- Yağ
- 29.8 g
- Doymuş Yağ
- 13.9 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 727 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1 Std. 30 Min
Grissini Rubatà
2 Std. 30 Min
Ravioli tricolore
1h 45min
Crespelle agli asparagi
1 Std. 30 Min
Panini renna di Natale
4h 30min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2 Std.
Besciamella
15 Min
Fiori di zucca ripieni di patate, scamorza e prosciutto
1h
Rustici alla carbonara
1 Std. 30 Min
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1h
Sformatini di topinambur ripieni di rapa rossa
2 Std.
Focaccia millebolle
28 Std.