Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Azeite q.b. p/ untar
- 200 g água
-
10
g fermento de padeiro fresco
veya 5 g fermento de padeiro seco - 350 g farinha tipo 65
- 5 g sal
-
Sêmola de trigo q.b. p/ polvilhar
veya Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar - 16 c. sobremesa de queijo-creme com ervas (160 g aprox.) ou outro a gosto (ver dica)
- Molho de tomate q.b. p/ pincelar (ver dica)
- 1 cebola roxa pequena, cortada em lâminas (60 g aprox.)
- 1 queijo mozarela fresco partido em pedaços (125 g aprox.)
- Manjericão q.b. p/ guarnecer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 5178.6 kJ / 1237.7 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 140.8 g
- Yağ
- 55.7 g
- Doymuş Yağ
- 30.2 g
- Lif
- 6.6 g
- Sodyum
- 1756 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tortilha de batata, bacon e queijo
50min
Mini sloppy joes
1h 45min
Fusilli com mascarpone e nozes
30min
Gressinos de alecrim
Değerlendirme yok
Zoodles à Bolonhesa - TM6
40min
Lasanha de curgete - TM6
2h 15min
Esparguete à carbonara
30min
Waffles de grão-de-bico com harissa baba ganoush
50min
Bolinhos de requeijão
Değerlendirme yok
Papelotes de pescada e legumes a vapor - TM6
1h
Batata gratinada - TM6
1 Std. 10 Min
Bolo de ananás Retro na Varoma
1h