![Tortellini à la ricotta et aux épinards Tortellini à la ricotta et aux épinards](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0d4511681eb3bff2a5afe0e628ef47ac/Derivates/6e28121c67c0befa9cf2491f0ffd1ec13033d712.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La farce (la veille)
- 250 g d'eau
- 250 g d'épinards surgelés
- 15 g d'échalote
- 20 g de beurre
- 200 g de ricotta fraîche
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre noir moulu
Les tortellini (le jour même)
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de semoule de blé dur
- 4 œufs
- 10 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1231.2 kJ / 294.3 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Karbonhidrat
- 39.9 g
- Yağ
- 9.6 g
- Doymuş Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 391.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fettuccine fraîches sauce gorgonzola
45 min
Salade de betteraves et halloumi sur pain toasté
Değerlendirme yok
Chapelure
10 min
Ravioli de courge aux noisettes
1 godz. 35 min
Mille-feuille vanille, caramel et noix de pécan
13 godz. 10 min
Planche de beurre
15 Min
Arancini champignons-mozzarella
3h 10min
Polenta crémeuse aux épinards
35min
Omelette au cheddar à la truffe
30 min
Arancini mozza, riz et petits pois
1 godz. 40 min
Ravioli ricotta et épinards
1 godz. 10 min
Minipains façon bretzel
2h