Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La farce (la veille)
- 250 g d'eau
- 250 g d'épinards surgelés
- 15 g d'échalote
- 20 g de beurre
- 200 g de ricotta fraîche
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre noir moulu
Les tortellini (le jour même)
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de semoule de blé dur
- 4 œufs
- 10 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1231.2 kJ / 294.3 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Karbonhidrat
- 39.9 g
- Yağ
- 9.6 g
- Doymuş Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 391.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Œufs pochés à la turque
30min
Pesto
5 min
Tomates farcies façon chakchouka et œufs pochés
30min
Planche de beurre
15min
Granité au citron
3 Std. 10 Min
Marinade coréenne pour le porc
5 min
Focaccia au romarin et tapenade d'olives violettes
4h 30 min
Gyozas grillés aux épinards et sauce sweet chili
1h 25min
Crispy potatoes
50min
Tortellini de veau, crème à l'origan
1 godz. 5 min
Assortiments de makis
1h 30min
Biscuits des petits écoliers
3u. 50min