Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 克 白萝卜 ,去皮,切成可以放入进料口的大小
- 1 茶匙 姜黄粉
- 5 汤匙 白葡萄酒醋
- 1 茶匙 糖
- 2 汤匙 味醂
- 20 克 面粉
- 20 克 玉米淀粉
- 1 克 干姜粉
- 1 克 肉桂粉
- 7 克 盐
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 1000 克 水 ,蒸煮用
- 100 克 小扁豆
- 4 颗 蒜头
- 20 克 油 ,加上额外的煎炸
- 2 - 3 小撮 干辣椒片
-
80 - 100
克 红糖
veya 80 克 棕榈糖 - 80 克 水
-
800
克 海鲈鱼鱼排 (4-6 块),带皮
veya 800 克 白鱼排 (4-6 块),带皮 - 1 颗 柠檬 ,取皮
- 1 新鲜红辣椒 ,切段
- 80 克 罗望子酱
- 200 克 椰浆
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2667.8 kJ / 637.6 kcal
- Protein
- 46.8 g
- Karbonhidrat
- 68.6 g
- Yağ
- 16.8 g
- Doymuş Yağ
- 8.9 g
- Lif
- 6.2 g
- Sodyum
- 1089.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
蛤蜊鳕鱼、烤红薯配巧克力梨
Değerlendirme yok
香梨炒牛肉
Değerlendirme yok
清蒸小白菜,鸡肉番茄蛋花汤
30min
牛肉糜海带汤
35min
红薯配蔬菜酱和意大利面
Değerlendirme yok
豆乳味噌猪肉饺
Değerlendirme yok
蜂蜜青柠片(TM6)
Değerlendirme yok
秘鲁酸橘汁海鲈鱼沙拉
Değerlendirme yok
炖菌菇香肠配薏仁
Değerlendirme yok
sous-vide慢煮椰香风味香蕉(真空密封机版)
45min
黑松露扁豆色拉
Değerlendirme yok
微煮三文鱼配香茅汤
Değerlendirme yok