Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 克 白萝卜 ,去皮,切成可以放入进料口的大小
- 1 茶匙 姜黄粉
- 5 汤匙 白葡萄酒醋
- 1 茶匙 糖
- 2 汤匙 味醂
- 20 克 面粉
- 20 克 玉米淀粉
- 1 克 干姜粉
- 1 克 肉桂粉
- 7 克 盐
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 1000 克 水 ,蒸煮用
- 100 克 小扁豆
- 4 颗 蒜头
- 20 克 油 ,加上额外的煎炸
- 2 - 3 小撮 干辣椒片
-
80 - 100
克 红糖
veya 80 克 棕榈糖 - 80 克 水
-
800
克 海鲈鱼鱼排 (4-6 块),带皮
veya 800 克 白鱼排 (4-6 块),带皮 - 1 颗 柠檬 ,取皮
- 1 新鲜红辣椒 ,切段
- 80 克 罗望子酱
- 200 克 椰浆
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2667.8 kJ / 637.6 kcal
- Protein
- 46.8 g
- Karbonhidrat
- 68.6 g
- Yağ
- 16.8 g
- Doymuş Yağ
- 8.9 g
- Lif
- 6.2 g
- Sodyum
- 1089.2 mg