Cihazlar ve Aksesuarlar
炖鱼
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 人份
Malzemeler
-
鲶鱼 洗净去内脏,切大块(约800克)1 条
-
油20 克
-
蒜头 拍扁50 克
-
京葱 切段50 克
-
姜 切片20 克
-
黄豆酱50 克
-
生抽30 克
-
老抽10 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
水500 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
33.9 g
Kalori
1631 kJ /
390 kcal
Yağ
22 g
Lif
0.6 g
Karbonhidrat
14.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
北食荟萃
63 Tarif
Çin
Çin