Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 170 g de nata (35% de grasa)
- 190 g de leche entera (y algo más para pincelar)
- 30 g de mantequilla (y algo más para engrasar)
- 110 g de azúcar
- 600 g de harina de fuerza
- 90 g de clara de huevo
- 9 g de levadura de panadería deshidratada
- 1 cucharadita de sal
- 35 g de leche en polvo entera
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 670 kJ / 160 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 5.1 g
- Doymuş Yağ
- 2.9 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 116.4 mg
Alternatif tarifler
Pan de Viena con chorizo
45 Min
Trenza de leche
2 godz. 30 min
Bollitos para la cena
1 Std. 40 Min
Medias noches
1 Std. 20 Min
Khao nom kok (Minitortitas dulces con leche de coco) - Laos
35min
Alitas de pollo con arroz basmati y salsa de cacahuete
45 Min
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25h 20min
Rolls de arándanos con crema de queso
2 godz. 30 min
Pan de leche (método Tangzhong)
2 Std. 35 Min
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Pan blanco
3h 10min
Bollo portugués (Fogaça)
3h