Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
事前準備
- 30 克 紫糯米
- 200 克 水
滷香菇
- 100 克 水
- 30 克 醬油
- 25 克 味醂
- 10 克 糖
- 200 克 新鮮香菇 ,去蒂,切片(約0.5公分)
紫米飯和蛋皮
- 200 克 米
- 2 顆 蛋
- 1000 克 水
- 1 ¼ 茶匙 鹽
- 300 克 小黃瓜 ,切絲
- 5 茶匙 韓國麻油 ,多備一些抹油用
- 200 克 韓式泡菜 ,切塊,擠乾水分
- 4 張 海苔片
- 1 茶匙 白芝麻
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1536.7 kJ / 367.3 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 58.1 g
- Yağ
- 9.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.9 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 1337.8 mg