Cihazlar ve Aksesuarlar
自製粄條
Hazırlık 30 dk
Toplam 5sa
4 人份
Malzemeler
自製粄條
-
在來米 泡水4小時200 克
-
地瓜粉50 克
-
鹽½ 茶匙
-
水1080 克
-
油 抹油防沾黏用
湯粄條
-
高湯1600 克
-
油蔥酥2 大匙
-
鹽 依個人口味調整½ - 1 茶匙
-
青蔥韭菜 切段30 克
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
393.3 mg
Protein
4.3 g
Kalori
929 kJ /
222.1 kcal
Yağ
2.3 g
Lif
1.4 g
Doymuş Yağ
1 g
Karbonhidrat
45 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
探索無麩質
10 Tarif
Tayvan
Tayvan