Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Wasser zum Sterilisieren
- 1100 g Birnen, fest, geschält, entkernt, in Würfeln (2 cm), (siehe Tipp)
- 60 g Zitronensaft
- 4 Nelken
- 45 g Zucker
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Zimtstange
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1228 kJ / 294 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 78 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 12 g
- Sodyum
- 7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Waldfrucht-Gelee
35 Min
Zucchini-Ketchup
1h
Birnenmus mit Ingwer und Vanille
1h 25 min
Grüne Grütze
15 Min
Apfelmus auf Vorrat
35 Min
Pflaumen-Lebkuchen-Konfitüre
45 Min
Pflaumen-Orangen-Konfitüre
30 min
Brombeermarmelade mit Crémant und Vanille
30 min
Johannisbeer-Apfel-Essig
4 Std. 20 Min
Quittengelee
12 Std.
Gewürz-Birnenkompott mit Schokomousse und Sahne
2h 40min
Quitten-Kompott
1h 20 min