Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Wasser zum Sterilisieren
- 1100 g Birnen, fest, geschält, entkernt, in Würfeln (2 cm), (siehe Tipp)
- 60 g Zitronensaft
- 4 Nelken
- 45 g Zucker
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Zimtstange
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1228 kJ / 294 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 78 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 12 g
- Sodyum
- 7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème de Cassis (Johannisbeerlikör)
1u.
Schoko-Grießpudding
15min
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
35min
Rhabarber-Orangen-Konfitüre
30min
Quittengelee
12h
Rhabarber-Vanille-Sirup
1u.
Sirup für Zitronenlimonade
20min
Pflaumen-Lebkuchen-Konfitüre
45 min
Rhabarber-Käse-Kuchen mit Streuseln
1u. 20min
Pflaumen-Orangen-Konfitüre
30min
Rhabarber-Pudding-Streuselkuchen
9h
Zucchini-Ketchup
1u.