Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Wasser zum Sterilisieren
- 1100 g Birnen, fest, geschält, entkernt, in Würfeln (2 cm), (siehe Tipp)
- 60 g Zitronensaft
- 4 Nelken
- 45 g Zucker
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Zimtstange
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1228 kJ / 294 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 78 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 12 g
- Sodyum
- 7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pflaumenkompott
20 Min
Rote Grütze Deluxe
30 min
Waldfrucht-Gelee
35 min
Zwetschgenknödel
1h 10 min
Gewürz-Birnenkompott mit Schokomousse und Sahne
2 Std. 40 Min
Pflaumen-Lebkuchen-Konfitüre
45 min
Pflaumen-Wecken mit Pflaumensauce
2h 20min
Apfelmus auf Vorrat
35 min
Vanillezucker
72 Std.
Erdbeerkonfitüre mit Holunderblüten
35 min
Brombeermarmelade mit Crémant und Vanille
30 min
Glasierte Mairübchen
25min