Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
花雕雞胸
- 300 克 去皮雞胸肉 ,約2片
- 1 茶匙 鹽
- 2 茶匙 花雕酒
- 1800 克 水
- 冰水
拌麵汁
- 3 克 薑
- 1 粒 蒜頭
- 10 克 香油
- 1 支 蔥 ,蔥白和蔥綠分開,切蔥花
- 50 克 新鮮香菇 ,切片
- 20 克 醬油
- 1 茶匙 糖
- 50 克 水
- 1 小撮 白胡椒粉
- 1 茶匙 醋
- ½ - 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- 15 克 蠔油
- 1 茶匙 枸杞
- 50 克 花雕酒
煮麵和組裝
- 1200 克 水
- 150 克 細麵條
- 50 克 青江菜
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 3008.2 kJ / 719 kcal
- Protein
- 41.1 g
- Karbonhidrat
- 61.7 g
- Yağ
- 31.3 g
- Doymuş Yağ
- 8.1 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 2262.6 mg