Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
孜然牛肉馅
- 60 克 红萝卜 ,去皮,切丁(约2公分)
- 5 克 新鲜姜
- 80 克 洋葱 ,切丁(約1公分)
- 20 克 食油
- 2 汤匙 黑酱油
- 1 汤匙 米酒
- 1 汤匙 水
- ¼ 茶匙 盐
- 1 茶匙 糖
- 2 茶匙 孜然粉 ,适量调味
- 200 克 牛肉 ,切丁(約1公分)
面包
- 60 克 水
- ½ 茶匙 即发干酵母
- 20 克 糖
- 210 克 面粉 ,额外准备撒粉用
- ¼ 茶匙 盐
- 70 克 牛奶
- 1 茶匙 食油
蒸包子
- 600 克 水
- Besin Değeri
- şuna göre 1 个
- Kalori
- 104 kJ / 247 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 2 g