Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1500 g di acqua
- 5 g di sale + q.b.
- 250 g di pasta secca tipo linguine, spezzate a metà
- 20 g di burro
- 3 uova
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 80 g di salame napoletano a cubetti
- 80 g di provola a cubetti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2353 kJ / 562 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 50.4 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 10.6 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 905.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lasagne zucca e salsiccia
2h
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1hod. 30min
Pasta verze e pancetta
40 Min
Patate schiacciate al forno
1h
Frittata di pasta avanzata
25 phút
Polpette di peperoni
1h
Pasta alla gricia
30min
Gattò di patate e spinaci
2h
Spaghetti alla Nerano
30min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45min
Pasta alla carcerata
30min
Pasta patate e provola
55min