Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 大匙 香油 ,抹油用
- 2 顆 蛋
- 2 ½ 茶匙 鹽
- 2 小撮 黑胡椒粗粒
- 1000 克 水
- 200 克 壽司米 ,洗淨
- 200 克 青花菜 ,切小朵
- 200 克 紅蘿蔔 ,切圓片約0.5公分 (詳見要訣)
- 1 大匙 烘烤芝麻粒
- 100 克 玉米粒 ,罐頭,瀝乾水份
- 100 克 伊丹乳酪 ,或任何軟起司,切片
- 100 克 火腿
- 2 海苔
- 水 ,沾手用
- 100 克 萵苣 ,任一種類
- 200 克 櫻桃番茄
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1991.2 kJ / 475.9 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 60.4 g
- Yağ
- 17.1 g
- Doymuş Yağ
- 6.6 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 2062.7 mg