Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
花生沾醬
- 50 克 鹽味烤花生
- 200 克 水
- 70 克 花生醬
- 70 克 海鮮醬 ,(如: 李錦記)
蔬菜內餡
- 1 根 小黃瓜
- 200 克 紅蘿蔔
- 1 顆 紅甜椒
- 1 顆 黃甜椒
- 100 克 紫高麗菜
包春捲
- 500 克 水 ,溫水
- 15 張 越南春捲皮 (約 Ø 20 公分)
- 150 克 櫻桃番茄 ,切3或4片
- 150 克 萵苣 ,任一種類
- 3 枝 新鮮薄荷 ,只取葉 (isteğe bağlı)
- 3 枝 新鮮香菜葉 ,只取葉 (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 563 kJ / 134 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 54 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
示範使用-青江菜炒鴻喜菇
Değerlendirme yok
老薑去皮(TM5)
Değerlendirme yok
蝦仁餛飩湯(使用金屬刀組隔板)
Değerlendirme yok
檸檬義式鍋-淡菜扇貝佐檸檬奶油+黑胡椒檸檬鮮蝦+瑤柱玉米蛋白粥
1 Std. 5 Min
胡麻豆腐 - 吳貞蓁
Değerlendirme yok
海帶蔬菜鹹塔
Değerlendirme yok
俄羅斯酸黃瓜湯
Değerlendirme yok
辣味蕃茄炒天貝
1 Std.
明太子海鮮鹹派(12個)
5 Std. 30 Min
焦糖太妃糖
Değerlendirme yok
墨西哥燉豬肉
1 Std. 20 Min
粉紅葡萄柚庫司庫司
Değerlendirme yok