Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 240 g d'eau
- ½ cube de levure (env. 20 g), émiettée
- 400 g de farine blanche et un peu plus pour fariner
- 20 g d'huile d'olive
- 1 ½ c. à café de sel
La garniture
- 1 gousse d'ail
- 140 g de tomates séchées à l'huile, égouttées
- 1 bouquet de basilic frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 20 g d'huile d'olive
- 4 pincées de poivre
-
300
g de mozzarella (en bloc), partagée
dans la longueur, en
32 tranches
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 179 kJ / 42.5 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 4.9 g
- Yağ
- 1.8 g
Alternatif tarifler
Gratin de hachis et cornettes
1 godz. 10 min
Risotto à la tomate et au basilic
30min
Pain accordéon aux herbes
1h 20min
Croûtes au fromage au four
35min
Röstis de légumes et sauce forestière à la crème (TM6)
1 godz. 15 min
Risotto alle cinque P
30min
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Pain bis gratiné à la méditerranéenne
35min
Grittibenz sucré
2 godz. 15 min
Quiche lorraine, façon baguette
40min
Tartare d’œufs
35min
Cake Mississippi clair
1 godz. 15 min