Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 240 g d'eau
- ½ cube de levure (env. 20 g), émiettée
- 400 g de farine blanche et un peu plus pour fariner
- 20 g d'huile d'olive
- 1 ½ c. à café de sel
La garniture
- 1 gousse d'ail
- 140 g de tomates séchées à l'huile, égouttées
- 1 bouquet de basilic frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 20 g d'huile d'olive
- 4 pincées de poivre
-
300
g de mozzarella (en bloc), partagée
dans la longueur, en
32 tranches
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 179 kJ / 42.5 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 4.9 g
- Yağ
- 1.8 g
Alternatif tarifler
Risotto alle cinque P
30 Min
Tartare d’œufs
35 Min
Focaccia au romarin
2 Std. 30 Min
Croissants au jambon
35 Min
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Cake Mississippi clair
1h 15min
Expérience culinaire
2 Std.
Pain bis gratiné à la méditerranéenne
35 Min
Focaccia aux tomates
40 λεπτ.
Knöpfli
50 Min
Tarte au gruyère
50 Min
Sauce balsamique
10 Min