Cihazlar ve Aksesuarlar
Glutenvrije quiche Lorraine
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 30 dk
8 sneetjes
Malzemeler
Deeg
-
Gruyère kaas in stukken gesneden50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten75 g
-
glutenvrij witte bloem plus extra om te bestrooien100 g
-
maïszetmeel50 g
-
koud water50 g
-
zout1 tl
Vulling
-
spek in blokjes150 g
-
eieren4
-
melk50 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
zout¼ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 sneetje
Sodyum
575.7 mg
Protein
9.5 g
Kalori
1320.2 kJ /
315.5 kcal
Yağ
24.8 g
Lif
1.6 g
Doymuş Yağ
12.3 g
Karbonhidrat
14.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Glutenvrij bakken
12 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Engelse brunch
Değerlendirme yok
IJskroon van meringue en frambozen
4sa 10 dk
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Değerlendirme yok
Shortbread karamel gezouten boter
2sa 25 dk
Vloeibare karamel
25 dk
Toffees
2sa
Ijs van amarenakersen
8sa 10 dk
Cheesecake (ongebakken)
5sa 30 dk
Knapperige koekjes
1sa 30 dk
Baklava kaastaart
Değerlendirme yok
Gebakken kaastaart
3sa 10 dk
Focaccia met uien
1sa 30 dk