Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ham broth
- 2300 g water
- 60 g pork, bones
- 40 g ham hock
- 500 g boneless pork shoulder, cut into pieces
- extra virgin olive oil, to drizzle
- 40 g jamon
- 40 g pork fat
- 30 g carrot
- 40 g leek
- 60 g onion
- 40 g dried chickpeas
- 100 g potatoes
"Gnocchi"
- 100 g Parmesan cheese, cut into 2 cm pieces
- 300 g still mineral water
- 1 pinch sea salt
- 50 g kuzu
- iced water
- 2 radishes, trimmed and thinly sliced, to serve
- extra virgin olive oil, to drizzle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1797.6 kJ / 429.6 kcal
- Protein
- 27.1 g
- Karbonhidrat
- 17.8 g
- Yağ
- 27.5 g
- Doymuş Yağ
- 10.6 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 468.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29hod. 45min
Pear and blue cheese risotto
30 min
Lamb with Rosemary Potatoes
Değerlendirme yok
Pistachio Butter
15min
Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach
1j
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2j 30 menit
Salt cod gratin
50 menit
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3h 30min
Ratatouille
40 min
Apple and cucumber relish
10 min
Sunflower Butter
25 min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2j 10 menit