Cihazlar ve Aksesuarlar
Bubur Sapi dan Jagung
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
2 porsi
Malzemeler
-
daging sapi has dalam potong dadu (sekitar 1 cm)200 g
-
kecap asin1 sdt
-
minyak sayur10 g
-
jahe segar10 g
-
air450 g
-
nasi putih matang200 g
-
garam½ sdt
-
biji jagung manis, kalengan tiriskan100 g
-
telur dikocok lepas1
-
daun bawang daun bawang cincang15 g
-
bubuk lada putih½ sdt
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsi
Sodyum
737.3 mg
Protein
28.6 g
Kalori
2004.3 kJ /
479.1 kcal
Yağ
16.7 g
Lif
2.6 g
Doymuş Yağ
4663.5 g
Karbonhidrat
53 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Menu Sehat - Pasca Melahirkan
22 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sup Sayur Kuning
50 dk
Creamy Penne Salmon
25 dk
Tumis Domba dengan Sohun
20 dk
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2sa 25 dk
Pulut Pagi
4sa 40 dk
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1sa 35 dk
Pasta Ragout Sayur
Değerlendirme yok
Pasta dengan Sayuran
Değerlendirme yok
Nasi Ham Pakchoy
Değerlendirme yok
Bubur Vegetarian
35 dk
Bubur Ayam Goji Berry
20 dk
Bubur Jamur dan Seafood
30 dk