Bubur Sapi dan Jagung

Bubur Sapi dan Jagung

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
2 porsi

Malzemeler

  • daging sapi has dalam potong dadu (sekitar 1 cm)
    200 g
  • kecap asin
    1 sdt
  • minyak sayur
    10 g
  • jahe segar
    10 g
  • air
    450 g
  • nasi putih matang
    200 g
  • garam
    ½ sdt
  • biji jagung manis, kalengan tiriskan
    100 g
  • telur dikocok lepas
    1
  • daun bawang daun bawang cincang
    15 g
  • bubuk lada putih
    ½ sdt

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porsi

Sodyum 737.3 mg
Protein 28.6 g
Kalori 2004.3 kJ / 479.1 kcal
Yağ 16.7 g
Lif 2.6 g
Doymuş Yağ 4663.5 g
Karbonhidrat 53 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster