Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Adonan Mi
- 230 g tepung terigu serbaguna, tambahkan untuk taburan
- 30 g maizena
- 130 g air
- 1 sdm minyak sayur
- 1 sdt garam laut halus (fine sea salt)
Ayam
- 80 g bawang bombai, diiris-iris (1 cm)
- 1000 g air, tambahkan untuk memasak mi
- 1 sdt garam laut halus (fine sea salt)
- 350 g dada ayam utuh, potong kecil-kecil (2 cm)
- 8 - 10 siung bawang putih, sesuai selera
- 2 ½ sdm minyak wijen
- ¼ sdm lada hitam bubuk
- ½ sdt garam laut
Mi
- tepung terigu, untuk taburan
Sup
- 1 jumput garam laut halus (fine sea salt)
- 2 daun bawang, diiris tipis (5 mm), untuk hiasan
- sambal pasta Korea (gochujang), untuk penyajian (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsi
- Kalori
- 1852 kJ / 440 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 14 g