Cihazlar ve Aksesuarlar
芦笋百合炒鱼片
Hazırlık 20 dk
Toplam 25 dk
2 人份
Malzemeler
-
芦笋 切段150 克
-
料酒20 克
-
葱 切段1 根
-
水100 克
-
盐 约½茶匙3 克
-
糖 约¼茶匙1 克
-
黑鱼 切薄鱼片200 克
-
百合50 克
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
638.3 mg
Protein
22.5 g
Kalori
893.9 kJ /
213.7 kcal
Yağ
6.3 g
Lif
2.1 g
Doymuş Yağ
1.4 g
Karbonhidrat
13.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
家常鱼类料理
5 Tarif
Çin
Çin