Cihazlar ve Aksesuarlar
冷湯浸秋葵茄子
Hazırlık 10 dk
Toplam 4sa
4 人份
Malzemeler
-
茄子1 支
-
新鮮秋葵12 支
-
鹽1 茶匙
-
水350 克
-
1 小塊 昆布, ,約2公分烹大師鰹魚高湯粉¼ 茶匙
-
冰水
-
醬油½ 茶匙
-
味醂3 大匙
-
日式醬油2 大匙
-
糖1 茶匙
-
柴魚片 多備一些10 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
158.3 mg
Protein
2.4 g
Kalori
241.8 kJ /
57.8 kcal
Yağ
0.4 g
Lif
5.3 g
Doymuş Yağ
0 g
Karbonhidrat
11.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
慶端午
10 Tarif
Tayvan
Tayvan