Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g de echalot
-
300
g de champán
veya 300 g de vino blanco seco, o sparkling - 800 g de mejillones frescos limpios
- 15 g de mantequilla
- 300 g de camarones chicos sin pelar, sin cáscara
- 12 vieiras
- 45 g de mantequilla, cortada en trozos
- 25 g de harina de trigo
- 250 g de crema (35% grasa)
- 1 ramita de tomillo fresco, sólo hojas
- 1 pizca de pimienta de cayena molida
- 2 - 3 pizca de sal, ajustar al gusto
- 2 - 3 pizca de pimienta molida
- jugo de limón
- 1 receta de hojaldre, (aprox. 230 g) (ver tip)
- 1 huevo, revuelto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2967.9 kJ / 709.4 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 20.9 g
- Yağ
- 42.1 g
- Doymuş Yağ
- 23.6 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 1430.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema de camarón
45min
Mousse de limón
2h
Ravioles de cítricos y menta con jitomates cherry confitados.
1h 40min
Entraña de ternera con chimichurri (Hestan Cue™)
30min
Pastel pink velvet
7h 20 min
Pechuga de pavo rellena al horno
1h 40min
Estofado de almejas y mejillones con poro
Değerlendirme yok
Pasta choux
20 min
Mayonesa
5min
Blinis
1h 30min
Hot cakes soufflé (Japoneses)
40min
Chuletas de cordero con patatas panadera (Hestan Cue™)
Değerlendirme yok