Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 克 雪菜, 切段
- 10 克 油
- ½ 根 新鮮紅辣椒, 斜切片
- 200 克 熟竹筍, 切片(約3公分)
- 50 克 百頁豆腐, 切片(約3公分)
- 100 克 年糕片 (寧波年糕,片狀)
- 100 克 水
- ¼ 茶匙 鹽, 依個人喜好調整
- 1 茶匙 醬油
- 1 茶匙 糖
- 1 茶匙 香油
- ¼ 茶匙 白胡椒粉, 依個人喜好調整
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1142 kJ / 273 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Karbonhidrat
- 34.2 g
- Yağ
- 12.3 g
- Lif
- 3.7 g