Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Haricots pinto
- 450 g de haricots pinto secs
- eau pour faire tremper
- 115 g d'oignons en morceaux
- 1 c. à thé de sel
- 1 c. à soupe d’origan séché
-
1
feuille de laurier fraîche (isteğe bağlı)
veya 1 feuille de laurier déshydratée (isteğe bağlı) - 1400 g de bouillon de légumes
Haricots frits
- 1 oignon blanc, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail (isteğe bağlı)
- 15 g d'huile végétale
- ½ c. à thé de sel, selon le goût
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3544.7 kJ / 847.2 kcal
- Protein
- 49.3 g
- Karbonhidrat
- 148.9 g
- Yağ
- 6.4 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 36.5 g
- Sodyum
- 957.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Thé miel-agrumes-menthe
Pas d’évaluation
Fouetté crémeux à l'orange
10 min
Couronne glacée meringue-framboise
Pas d’évaluation
Glace au gin et à la lavande
14h 35 min
Pain complet de Pâques aux œufs et filets de truite fumée
Pas d’évaluation
Galette des rois aux poires et aux raisins
1h 50min
Margarita aux canneberges
5 min
Liqueur de café
40 min
Cocktail Bellini
5 min
Poisson et frites
Pas d’évaluation
Beurre aromatisé à l’orientale pour grillades
Pas d’évaluation
Daiquiri fraise glacé
10 min