
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Haricots pinto
- 450 g de haricots pinto secs
- eau pour faire tremper
- 115 g d'oignons en morceaux
- 1 c. à thé de sel
- 1 c. à soupe d’origan séché
-
1
feuille de laurier fraîche (isteğe bağlı)
veya 1 feuille de laurier déshydratée (isteğe bağlı) - 1400 g de bouillon de légumes
Haricots frits
- 1 oignon blanc coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail (isteğe bağlı)
- 15 g d'huile végétale
- ½ c. à thé de sel selon le goût
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 847.2 kcal / 3544.7 kJ
- Protein
- 49.3 g
- Yağ
- 6.4 g
- Karbonhidrat
- 148.9 g
- Lif
- 36.5 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Sodyum
- 957.9 mg