Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le caramel au beurre salé (la veille)
- 250 g de sucre en poudre
- 30 g d'eau
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 50 g de crème liquide, 30% m.g. min.
La crème anglaise
- 600 g de lait
- 8 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille
La glace aux palets bretons
- 180 g de biscuits types palets bretons
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le jour même
- 50 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2716.8 kJ / 649.3 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 40.7 g
- Doymuş Yağ
- 23.2 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 277.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème dessert à la chicorée
15 Min
Chocolat liégeois
4h 30min
Rolls au chocolat et caramel
2 godz. 10 min
Samoussas au fromage
30 min
Fondant baulois aux pépites de caramel
8 godz.
Virgin mojito aux fruits de la Passion
10min
Pannacotta façon cappuccino
4h 30min
Crème dessert au gianduja
4h 15min
Crème dessert aux noisettes
2h 40min
Tarte entremets chocolat et noisette
18h 30min
Préfou à l'ail
3h 10min
Crème dessert aux speculoos
6h 20min