Cihazlar ve Aksesuarlar
雪菜冬笋肉丝
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
4 人份
Malzemeler
-
猪里脊肉 切丝100 克
-
料酒1 茶匙
-
油25 克
-
雪菜 切末200 克
-
笋 选新鲜冬笋, 去皮切丝150 克
-
糖 (isteğe bağlı) (见要诀)½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
7.5 g
Kalori
567 kJ /
135 kcal
Yağ
9.6 g
Lif
1.1 g
Karbonhidrat
4.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
饗食弄堂
66 Tarif
Çin
Çin