雪菜冬笋肉丝

雪菜冬笋肉丝

4.6 10 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
4 人份

Malzemeler

  • 猪里脊肉 切丝
    100 克
  • 料酒
    1 茶匙
  • 25 克
  • 雪菜 切末
    200 克
  • 选新鲜冬笋, 去皮切丝
    150 克
  • 糖 (isteğe bağlı) (见要诀)
    ½ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 7.5 g
Kalori 567 kJ / 135 kcal
Yağ 9.6 g
Lif 1.1 g
Karbonhidrat 4.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...