Carpaccio de res en Sousvide

Carpaccio de res en Sousvide

2.4 34 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 10 dk
6 porciones

Malzemeler

Filete de res sous vide
  • 1000 g de filete de res en caña
  • ½ cdita de sal
  • ¾ cdita de pimienta negra molida
  • 6 hojas de laurel frescas
  • 1500 g de agua aprox. (la necesaria para
    sumergir la bolsa)
  • 2200 g de agua verifique que la bolsa está cubierta de agua y no pase del máximo 2200 g
  • 30 g de vinagre
Para servir
  • 15 g de alcaparras drenadas
  • 15 g de salsa Inglesa
  • 15 g de jugo de limón recién exprimido
  • 15 g de salsa de soya
  • ½ cdita sal
  • ¾ cdita de pimienta negra molida

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 6 porciones

Sodyum 4309.2 mg
Protein 201.4 g
Kalori 9181.5 kJ / 2194.4 kcal
Yağ 143.7 g
Lif 2.7 g
Doymuş Yağ 58.2 g
Karbonhidrat 11.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...