Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1100 gramů salátových brambor, celých nebo nakrájených na kousky (4 cm x 4 cm), aby se vešly do otvoru ve víku kráječe
- 15 gramů oleje
- 150 gramů kostiček slaniny (viz Tip)
- 60 gramů másla
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička mletého černého pepře
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porci
- Kalori
- 2094 kJ / 500 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 33 g
Alternatif tarifler
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2h
Květákový steak s pyré z máslových fazolí
25min
Uzly se slaninou a cibulí
1h
Červené rybí kari
30min
Carpaccio z červené řepy
Değerlendirme yok
Rajčatovo-sýrové fondue s klobásou
Değerlendirme yok
Chimichurri vepřová panenka se zeleninovou rýží
13 Std. 20 Min
Bylinkové pesto s burratou
15min
Bramborový salát s křepelčími vejci, kapary a ančovičkami
30min
Aïoli
5min
Lutika
1h 20min
Kuskusový salát s baby špenátem, fetou a česnekovou zálivkou
20min