Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa Challah
- 450 g de agua
- 100 g de azúcar
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 huevo
- 850 g de harina de repostería
- 100 g de aceite de girasol (y algo más para engrasar)
- 20 g de sal
Montaje y horneado
- 100 g de semillas de sésamo
- 2 cucharadas de leche, a temperatura ambiente
- 1 cucharada de miel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 1068 kJ / 255 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Karbonhidrat
- 40.5 g
- Yağ
- 8.2 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 394.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan plegado de ajo y hierbas
1h 40min
Pan greñado art
3h 30min
Marañuelas de Avilés
3h 15min
Brindis de verano
15min
Pepitas
55min
Bollitos de manzana y pasas
2h 30min
Quiche de puerro y queso
1 godz. 45 min
Caramelos de casadielles
25min
Trenza de leche
2h 30min
Palitos de queso y orégano
2h
Gratinado de huevo y patata con atún y pimiento asado
1 Std. 15 Min
Medialunas de manteca
5h 30min