Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 克 蒜頭
-
150
克 牛肉條
veya 150 克 火鍋牛肉片 - 8 茶匙 韓國麻油
- 2 茶匙 醬油
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 1 茶匙 米酒
- 1 大匙 二砂糖
- 200 克 紅蘿蔔 ,去皮,對半縱切再切段(5公分)
- 1 ¾ 茶匙 鹽
- 320 克 米
- 2 顆 蛋 ,打散
- 1600 克 水
- 300 克 菠菜 ,切段(約10公分)
- 2 茶匙 油
- 100 克 醃黃蘿蔔 ,切5根長條狀(約15 x 1公分)
- 5 張 海苔片
- 1 茶匙 白芝麻
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2113.4 kJ / 505.1 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Karbonhidrat
- 78.1 g
- Yağ
- 12.2 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 706.1 mg