Baguete com mousse de pato e cebola caramelizada

Baguete com mousse de pato e cebola caramelizada

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 15 dk
4 doses

Malzemeler

  • peito de pato c/ pele
    250 g
    250 g bifes de peru, (ver dica)
  • azeite p/ fritar o peru
    1 c. sopa de
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta preta
    ½ c. chá de
  • cebola
    80 g
  • manteiga
    60 g
  • filete de anchova, em óleo
    10 g
  • paprika fumada
    ¼ c. chá de
  • alho em pó
    ½ c. chá de
  • fiambre em cubos
    70 g
  • rum
    10 g
  • queijo-creme
    100 g
  • maçã s/ casca, cortada em metades
    200 g
  • baguete cortados ao meio verticalmente
    2 pedaços de
  • açúcar amarelo
    1 c. chá de

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 4 doses

Sodyum 2972.2 mg
Protein 74.8 g
Kalori 6566.5 kJ / 1569.4 kcal
Yağ 115.1 g
Lif 8.2 g
Doymuş Yağ 57.6 g
Karbonhidrat 57.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...