Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Deeg
- 250 g bloem
- 30 g olijfolie
- 120 g water
- ¼ afgestreken tl zout
- bloem om te bestuiven
- 150 g zure room, 18% vet
- ½ tl zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
Topping en afwerking
- 200 g witte ui gehalveerd
- 200 g rode ui gehalveerd
- 30 g verse bieslook, gehakt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 407.8 kJ / 98.5 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Karbonhidrat
- 13.9 g
- Yağ
- 3.8 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 6.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bolognesesaus
1h 15 phút
Pindakaas en koekjesijs
Değerlendirme yok
Vegan boter
Değerlendirme yok
Naan (Hindoe brood)
2h
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1h 10min
Brioche
5 godz.
XXL kip pastei
1h 55min
Karamel parfait
Değerlendirme yok
Baba met rum
Değerlendirme yok
Ijs van amarenakersen
8h 10 min
Hartenbroodjes
1h
Aardbeienpudding
2h 10min