Surówka z kopru włoskiego, selera i jabłka (TM6)
TM6

Surówka z kopru włoskiego, selera i jabłka (TM6)

4.7 (15 değerlendirme)

Malzemeler

Surówka

  • 150 g selera naciowego
  • 150 g jabłka, nieobranego, bez gniazd nasiennych, pokrojonego w ćwiartki
  • 150 g bulwy kopru włoskiego, pokrojonej na 4 cm kawałki

Dressing

  • 20 g koperku, świeżego, tylko liście (patrz wskazówka)
  • 80 g oleju
  • 15 g musztardy Dijon
  • 50 g jogurtu naturalnego
  • 15 g czerwonego octu winnego
    veya 15 g octu jabłkowego
  • 1 łyżeczka soli
  • 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego

Besin Değeri
şuna göre 1 porcję
Kalori
958.2 kJ / 229 kcal
Protein
1.6 g
Karbonhidrat
10.2 g
Yağ
20.8 g
Doymuş Yağ
1.6 g
Lif
3.1 g
Sodyum
681.8 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler