Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Weizensauerteig
- 1000 g Wasser, heiß
- 150 g Wasser, lauwarm
- 15 g Sauerteig (Weizensauerteig z. B. von Seitenbacher®)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig und Fertigstellung
- 260 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe (siehe Tipp)
- 400 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 1000 g Wasser, heiß
- Roggenmehl Type 1150 oder 960 zum Bearbeiten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 4255 kJ / 1017 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 203 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 7.9 g
- Sodyum
- 2420 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16h 10min
Croissants
6 Std. 30 Min
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1h
Mediterrane Baguettes
4小时
Fladenbrot
2小时
Volle Kanne Vollkorn-Brot
17h
Ungarisches Paprikagulasch
2小时
Italienische Ciabattas
4hod. 30min
Softeis mit Schoko-Keks-Crunch
10u. 30min
Baguettes auf die Schnelle
50 min
Klassischer Käsekuchen
4小时
Dinkel-Bürli
11h