Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Weizensauerteig
- 1000 g Wasser, heiß
- 150 g Wasser, lauwarm
- 15 g Sauerteig (Weizensauerteig z. B. von Seitenbacher®)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig und Fertigstellung
- 260 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe (siehe Tipp)
- 400 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 1000 g Wasser, heiß
- Roggenmehl Type 1150 oder 960 zum Bearbeiten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 4255 kJ / 1017 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 203 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 7.9 g
- Sodyum
- 2420 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Thenthuk (Tibetische Nudelsuppe)
1h 30min
Ciabatta
17 Std.
Orient-Fladenbrote
1h
Italienische Ciabattas
4h 30 min
Pane alla birra (Bier-Brot)
4h
Römische Pizza Bianco
6h 30min
Curry-Mango-Sauce zum Grillen (vegan)
10 min
Hayas Sauerteigbrot
20h
Baguettes auf die Schnelle
50min
Dinkel-Ciabattabrötchen
2h
4-Korn-Minis
45min
Dinkel-Seelen
9 Std.