Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Weizensauerteig
- 1000 g Wasser, heiß
- 150 g Wasser, lauwarm
- 15 g Sauerteig (Weizensauerteig z. B. von Seitenbacher®)
- 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700
Hauptteig und Fertigstellung
- 260 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe (siehe Tipp)
- 400 g Weizenmehl Type 550 oder 700
- 2 TL Salz (10-12 g)
- 1000 g Wasser, heiß
- Roggenmehl Type 1150 oder 960 zum Bearbeiten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 4255 kJ / 1017 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 203 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 7.9 g
- Sodyum
- 2420 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dinkel-Seelen
9h
Baguettes auf die Schnelle
50min
Ciabatta
17 Std.
Wurzelbrot mit Nüssen und Frühlingskräutern
15h
Dinkel-Ciabattabrötchen
2h
Baguettes
15h
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16 Std. 10 Min
Volle Kanne Vollkorn-Brot
17 Std.
Blumenbrot
2h 40min
Italienische Ciabattas
4h 30min
Mediterrane Baguettes
4 Std.
Nussbuchteln aus dem Varoma®
1h