Ciabatta
TM6

Ciabatta

4.2 (16 değerlendirme)

Malzemeler

Weizensauerteig

  • 1000 g Wasser, heiß
  • 150 g Wasser, lauwarm
  • 15 g Sauerteig (Weizensauerteig z. B. von Seitenbacher®)
  • 150 g Weizenmehl Type 550 oder 700

Hauptteig und Fertigstellung

  • 260 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
  • 5 g frische Hefe (siehe Tipp)
  • 400 g Weizenmehl Type 550 oder 700
  • 2 TL Salz (10-12 g)
  • 1000 g Wasser, heiß
  • Roggenmehl Type 1150 oder 960 zum Bearbeiten

Besin Değeri
şuna göre 1 Stück
Kalori
4255 kJ / 1017 kcal
Protein
35 g
Karbonhidrat
203 g
Yağ
5 g
Doymuş Yağ
1 g
Lif
7.9 g
Sodyum
2420 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler