Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 220 g de lait entier
-
8
g de levure boulangère sèche
veya 15 g de levure boulangère fraîche - 370 g de farine de blé, et un peu pour le saladier
- 125 g de sucre en poudre
- 50 g de miel
- 1 œuf
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger (isteğe bağlı)
- 50 g de beurre doux, mou et coupé en morceaux
- 100 g d'eau
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 20 g de sucre glace
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 1420.9 kJ / 339.6 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Karbonhidrat
- 50.3 g
- Yağ
- 13.1 g
- Doymuş Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 26.4 mg
Alternatif tarifler
Hallot
4 godz.
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Brioche suisse chocolat-speculoos
3h 35min
Pain aux céréales, abricots et figues
2h 15min
Brioche au lait de coco
3h 10min
Bretzels allemands
2h 15min
Gros beignets à la compote de pommes
3h 40min
Brioche plissée crème aux agrumes
4 godz.
Brioche Nanterre
4h 15min
Brioche extra crémeuse
2h 15min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 Std.
Brioche tressée
14h 40min