Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 220 g de lait entier
-
8
g de levure boulangère sèche
veya 15 g de levure boulangère fraîche - 370 g de farine de blé, et un peu pour le saladier
- 125 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 50 g de miel
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 50 g de beurre doux, mou et coupé en morceaux
- 100 g d'eau
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 20 g de sucre glace
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 1420.9 kJ / 339.6 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Karbonhidrat
- 50.3 g
- Yağ
- 13.1 g
- Doymuş Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 26.4 mg
Alternatif tarifler
Briochettes parisiennes
4 Std. 5 Min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Baguette viennoise
2 Std. 30 Min
Meringues fondantes chocolat-amande
2 Std. 30 Min
Brioche à la crème de whisky
3 Std. 35 Min
Brioche suisse chocolat-speculoos
3 Std. 35 Min
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Brioche feuilletée
5h
Brioche feuilletée tressée
17h 45min
Madeleines au citron
6h 40min
Brioche Nanterre
4h 15min