Cihazlar ve Aksesuarlar
章魚燉飯
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 20 dk
6 人份
Malzemeler
-
冷凍章魚 (約1000 - 1200 克),切小塊1 隻
-
白酒100 克
-
洋蔥 (每顆約80克)2 顆
-
蒜頭2 粒
-
橄欖油70 克
-
罐裝切碎番茄 汁液保留300 克
-
鹽 適量
-
黑胡椒粉 適量
-
長米350 克
-
水50 - 100 克
-
新鮮香菜 只取葉子,切碎4 枝
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
34 g
Kalori
2026 kJ /
483 kcal
Yağ
14 g
Karbonhidrat
52 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
環遊世界異國料理
11 Tarif
Tayvan
Tayvan