Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 - 5 根 小黃瓜 (約 800 克),切除頭尾
-
200 - 250
克 酸奶油
veya 200 - 250 克 希臘優格 - 1 - 2 茶匙 鹽
-
1
把 新鮮蒔蘿 ,用剪刀剪断
veya 4 大匙 乾燥蒔蘿 - 1 茶匙 現磨黑胡椒粉 (isteğe bağlı)
- 1 大匙 蘋果醋 (isteğe bağlı)
- 1 茶匙 糖 (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 451 kJ / 108 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 421 mg