Cihazlar ve Aksesuarlar
青椒炒牛肉丝
Hazırlık 20 dk
Toplam 30 dk
3 人份
Malzemeler
-
油20 克
-
牛肉 选用牛柳切丝120 克
-
盐 约3克½ 茶匙
-
糖1 小撮
-
料酒20 克
-
青椒 切丝300 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
426.4 mg
Protein
9.4 g
Kalori
556 kJ /
133 kcal
Yağ
8 g
Lif
2.2 g
Doymuş Yağ
1.2 g
Karbonhidrat
6.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
家常牛肉料理
8 Tarif
Çin
Çin