Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Buttermilch-Zitronenmousse (am Vortag)
- 3 ½ Gelatineblätter (siehe Tipp
- 70 g Zucker
- 250 g Schlagobers, 36% Fett, gekühlt
- 60 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 250 g Buttermilch
Beschwipster Beerenspiegel
- 200 g rote Beeren, gemischt, frisch
- 100 g Traubensaft
- 8 g Rum
- 5 g Speisestärke
- 15 g Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 991 kJ / 237 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 38 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nuss-Striezel
2 godz. 10 min
Crema Catalana
1 godz. 10 min
Buttermilch – Zitronenmousse auf beschwipstem Beerenspiegel (XXL)
8 godz. 40 min
Panna Cotta
3 Std. 40 Min
Picknick mit Kürbiskern- und Schinkenaufstrich, Brombeer-Birnen-Marmelade, Kartotten-Walnuss-Brot und Topfen-Marillen-Strudel
2 Std. 25 Min
Maroni Mousse au chocolat
15 min
Marillenröster
30 min
Limoncello Sorbet mit Minze und Basilikum
18h 30min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1h 40 min
Mohn-Topfen-Obers-Herzkuchen
5u.
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min
Zwetschkenröster
1 godz. 30 min