Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Buttermilch-Zitronenmousse (am Vortag)
- 3 ½ Gelatineblätter (siehe Tipp
- 70 g Zucker
- 250 g Schlagobers, 36% Fett, gekühlt
- 60 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 250 g Buttermilch
Beschwipster Beerenspiegel
- 200 g rote Beeren, gemischt, frisch
- 100 g Traubensaft
- 8 g Rum
- 5 g Speisestärke
- 15 g Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 991 kJ / 237 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 38 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schokomousse Ruck-Zuck
5min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 Min
Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
20min
Karotten-Ingwer-Suppe
45min
Mango-Mousse mit Sesam-Cashew-Krokant
3 godz.
Crema Catalana
1h 10min
Menü: Karotten-Ingwer-Suppe; Gefüllte Gans mit Rotkraut und Schwarzwälderkirsch-Dessert
5h 30min
Panna Cotta
3 godz. 40 min
Weißes Topfen-Mousse
1h 10min
Hot Aperol
5min
Mascarponecreme mit Amarettini und Erdbeersauce
15 Min
Maroni Mousse au chocolat
15 Min