Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Buttermilch-Zitronenmousse (am Vortag)
- 3 ½ Gelatineblätter (siehe Tipp
- 70 g Zucker
- 250 g Schlagobers, 36% Fett, gekühlt
- 60 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 250 g Buttermilch
Beschwipster Beerenspiegel
- 200 g rote Beeren, gemischt, frisch
- 100 g Traubensaft
- 8 g Rum
- 5 g Speisestärke
- 15 g Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 991 kJ / 237 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 38 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Fruchtige Caprese mit fermentierter Paradeisersauce
72h 30min
Marilleneis
15 dk
Limoncello Sorbet mit Minze und Basilikum
18h 30min
Mohn-Topfen-Obers-Herzkuchen
5h
Crema Catalana
1 godz. 10 min
Eier mit Kräutersauce und Osterhasenkeksen
50min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min
Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
20 dk
Mascarponecreme mit Amarettini und Erdbeersauce
15 dk
Marillenröster
30 dk
Zwetschkenröster
1 godz. 30 min