Hazelnut meringue roulade with spun sugar

Hazelnut meringue roulade with spun sugar

5.0 2 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa 20 dk
6 portions

Malzemeler

Hazelnut meringue
  • hazelnuts roasted and skins removed
    100 g
  • egg whites
    4
  • caster sugar
    180 g
  • cream of tartar
    1 pinch
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • pouring (whipping) cream (see Tip)
    300 g
  • fresh raspberries
    125 g
Caramel
  • hazelnuts, without skin toasted
    12
  • white sugar
    250 g
  • glucose syrup
    20 g
  • water
    1070 g
  • white vinegar
    50 g
  • icing sugar to dust
  • edible flowers to decorate
  • micro mint to decorate

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 56.6 mg
Protein 6 g
Kalori 2571.7 kJ / 614.7 kcal
Yağ 30 g
Lif 3.2 g
Doymuş Yağ 12.4 g
Karbonhidrat 85 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...