Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 garlic cloves
- 25 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 3 fresh red chillies, deseeded
- 100 g malt vinegar
- 50 g grapeseed oil
- 20 g black mustard seeds
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp chilli powder
- 720 g passata
- 10 g fine sea salt
- 100 g brown sugar
- 1 lime, finely grated zest only
- Besin Değeri
- şuna göre 1000 g
- Kalori
- 5675.6 kJ / 1356.5 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 201.1 g
- Yağ
- 60.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.4 g
- Lif
- 22.7 g
- Sodyum
- 4211 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sumac and Tahini Houmous
10min
Brinjal (eggplant pickle)
1h 30min
Muhamara dip
30min
Sri Lankan spicy sauce
2hod. 30min
Lemon Grass, Ginger and Jalapeño Marinade
5min
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
4 Std. 30 Min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 Min
Duck and Pork Terrine
52hod.
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1h 30min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25min
Sriracha Sauce
72h 20min
Savoury herb baked ricotta
2 Std. 40 Min