Cihazlar ve Aksesuarlar
Spanish Tortilla - Tortilla Española
Hazırlık 25 dk
Toplam 40 dk
4 portions
Malzemeler
-
olive oil plus extra to fry2 ½ oz
-
water2 ½ oz
-
yellow onions cut in half moons, sliced thinly (approx. 1/16 in.) (see Tip)4 ½ oz
-
waxy potatoes e.g. Yukon Gold, cut in half moons peeled and sliced (approx. ¼ in.) (see Tip)12 oz
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
large eggs4
-
ground black pepper¼ tsp
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
540.1 mg
Protein
10.7 g
Kalori
1391.5 kJ /
332.6 kcal
Yağ
24.1 g
Lif
2.5 g
Doymuş Yağ
4.6 g
Karbonhidrat
18.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Mix, Grab and Go!
9 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Cheese Arepas
50 dk
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4sa 20 dk
Classic Quiche Lorraine
2sa 45 dk
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1sa 10 dk
Bolognese Sauce
1sa 10 dk
Shrimp and Crab Stack
25 dk
Horchata "Coconut Water"
5 dk
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 dk
Berry Clafoutis (Anna)
1sa 35 dk
Potatoes with Chorizo
1sa 25 dk
Zucchini and Cheese Soufflés
40 dk
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 dk