Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 tk hardal tohumu, kahverengi
- 2 diş sarımsak, ezilmiş
- 2 tk tane karabiber, siyah
- ½ - 1 tk kırmızı pul biber (isteğe bağlı)
- 2 dal taze ot karışımı, sadece yaprakları, (dereotu, kekik, biberiye) (isteğe bağlı)
- 3 - 4 turşuluk salatalık (her biri yakl. 125 g), uçları kesilmiş
- 230 g su
- 230 g elma sirkesi
- 3 tk tuz
- 1 ½ yk şeker (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 kavanoz
- Kalori
- 565.8 kJ / 135.3 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 2.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 3510.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
No ratings
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
No ratings
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3h 15min
Mangolu Hindistan Cevizli Yoğurt
10 Min
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
No ratings
İnci Pirinç Köfteleri
No ratings
Karışık Sebze Eşliğinde Kayısı, Fındık ve Beyaz Peynirli İnce Bulgur
1 Std. 15 Min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9 Std. 15 Min
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5 min
Kale Lahanası ve Beyaz Fasulye Çorbası
55min
Meksika Fasulyeli Domatesli Çorba
30 Min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30 Min