Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 tk hardal tohumu, kahverengi
- 2 diş sarımsak, ezilmiş
- 2 tk tane karabiber, siyah
- ½ - 1 tk kırmızı pul biber (isteğe bağlı)
- 2 dal taze ot karışımı, sadece yaprakları, (dereotu, kekik, biberiye) (isteğe bağlı)
- 3 - 4 turşuluk salatalık (her biri yakl. 125 g), uçları kesilmiş
- 230 g su
- 230 g elma sirkesi
- 3 tk tuz
- 1 ½ yk şeker (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 kavanoz
- Kalori
- 565.8 kJ / 135.3 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 2.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 3510.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yavaş Pişirilmiş Tavuk Köfteleri ve Patates
2 godz. 10 min
Önceden Pişirilmiş Pirinç Unu
40 Min
Erik Clafoutis
Değerlendirme yok
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Değerlendirme yok
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1 Std. 30 Min
Etli ve Biralı Turta
1 Std. 40 Min
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1 Std. 10 Min
Mangolu Hindistan Cevizli Yoğurt
10 min
Ton Balıklı Makarna
1 Std.
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 Min
Salçalı Bulgur Pilavı
40 Min
Zeytinli Peynirli Muffin
35 Min