Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 225 g armut (çekirdeği alınmış, parçalara bölünmüş)
- 55 g beyaz soğan (dörde bölünmüş) (isteğe bağlı)
- 140 g zeytinyağı
- 55 g limon suyu
- 15 g bal
- ½ tk kurutulmuş zencefil tozu
- ¼ tk tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 500 g
- Kalori
- 6181.5 kJ / 1477.4 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 53.9 g
- Yağ
- 142 g
- Doymuş Yağ
- 19.6 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 590.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1 godz.
Beyaz Çikolatalı ve Frambuazlı Macaron
1h 10min
Barbekü Sos
1 Std. 40 Min
Balkabaklı Risotto
25min
Baharatlı Kıvrık Havuç Turşuşu
30min
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2h 30min
Yavaş Pişirilmiş Tavuk Köfteleri ve Patates
2h 10min
Taze İç Bakla Humusu
50min
Yumurtalı Glütensiz Makarna
1h 45min
Bolonez Soslu Kabak Zoodle
40 min
Acı Biberli Zeytinyağı
25min
Çerkez Tavuğu
1 godz.