Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 225 g armut (çekirdeği alınmış, parçalara bölünmüş)
- 55 g beyaz soğan (dörde bölünmüş) (isteğe bağlı)
- 140 g zeytinyağı
- 55 g limon suyu
- 15 g bal
- ½ tk kurutulmuş zencefil tozu
- ¼ tk tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 500 g
- Kalori
- 6181.5 kJ / 1477.4 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 53.9 g
- Yağ
- 142 g
- Doymuş Yağ
- 19.6 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 590.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lor Peyniri
30 Min
Sabayon
15 Min
Hint Usulü Çay
10 Min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1h
Kereviz Remoulade
Değerlendirme yok
Bearnez Sos
15 Min
Hollandez sos
20min
Kabak Burguları Eşliğinde Fırında Somon
Değerlendirme yok
Fırında Fas Usulü Balık Tajin ve Hurmalı Kuskus
1 Std. 15 Min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 5 Min
Hatay Kömbesi
1h 10min
Amerikan Usulü Pankek
35 Min