Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di semola di grano duro
- 3 uova
Ripieno
- 700 g di acqua
- 650 g di patate, pelate e a fettine (2 mm)
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 uovo
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- burro fuso, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2619.5 kJ / 626 kcal
- Protein
- 30.9 g
- Karbonhidrat
- 86.6 g
- Yağ
- 19.7 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 800.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30min
Ravioli alla valtellinese
1h 45min
Pizza al caprino e peperone crusco
26h 15min
Polpettone di riciclo
1h
Tordelli lucchesi
2h 30 min
Mazzolini di pasta sfoglia speck e formaggio
3u. 50min
Tortelli verdi
3h 30min
Ravioli di Santo Stefano
2h
Sgabei
3h
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2h
Tortelli di patate e ricotta
1h 20 min
Pici all'etrusca
1h 45min