Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di semola di grano duro
- 3 uova
Ripieno
- 700 g di acqua
- 650 g di patate, pelate e a fettine (2 mm)
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 uovo
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- burro fuso, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2619.5 kJ / 626 kcal
- Protein
- 30.9 g
- Karbonhidrat
- 86.6 g
- Yağ
- 19.7 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 800.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30 min
Passatelli in brodo di cappone
4h 20min
Bignè craquelin
2h
Tortelli di ricotta e melanzane
1h 20 min
Palline di Parmigiano Reggiano
30min
Ravioli alla valtellinese
1h 45 min
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1h 30 min
Riccioli mantovani
1h 20 min
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1 godz.
Tortino di patate con uovo poché, salsa al Parmigiano Reggiano e tartufo nero
1h 20 min
Sarde al sugo di pomodoro
40 menit
Crespelle ai funghi
Değerlendirme yok