Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di semola di grano duro
- 3 uova
Ripieno
- 700 g di acqua
- 650 g di patate, pelate e a fettine (2 mm)
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 uovo
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- burro fuso, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2619.5 kJ / 626 kcal
- Protein
- 30.9 g
- Karbonhidrat
- 86.6 g
- Yağ
- 19.7 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 800.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi di patate (TM6)
1 Std. 30 Min
Ravioli ricotta e spinaci
10 Std.
Canederli al formaggio
1h
Passatelli in brodo di cappone
4h 20min
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1 Std. 10 Min
Tortelli verdi
3h 30min
Tordelli lucchesi
2 Std. 30 Min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1h
Frittelle di riso
1h
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1 Std. 30 Min
Insalata di tonno, avocado e cipolle fermentate
72 Std. 30 Min
Crescentine modenesi
11h