Cihazlar ve Aksesuarlar
Kyllinge-, spinat- og porrerisotto
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 portioner
Malzemeler
-
parmesanost skåret i stykker (2 cm)100 g
-
fed hvidløg2
-
porrer skåret i stykker150 g
-
olivenolie40 g
-
risottoris (fx Arborio, carnaroli)300 g
-
hvidvin60 g
-
kyllingebryst, med eller uden skind, uden ben i tern (3 cm)350 g
-
vand600 g
-
1 teske med top hønsebouillonhønsebouillon, terning (til 0,5 l) smuldret1
-
timian, frisk kun blade3 kviste
-
havsalt½ tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
babyspinat, frisk100 g
-
smør i tern30 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
37 g
Kalori
2820 kJ /
670 kcal
Yağ
25 g
Karbonhidrat
60.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Familiebord
14 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Vegetarlasagne
Değerlendirme yok
Bagt mac and cheese med grøntsager
Değerlendirme yok
Soba nudler
Değerlendirme yok
Japanske ramen nudler
Değerlendirme yok
Dumpling dej
1sa
Kinesiske ægnudler
1sa
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Değerlendirme yok
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Değerlendirme yok
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Değerlendirme yok
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Değerlendirme yok
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50 dk
Risotto med ærter og mynte (2200 kcal)
Değerlendirme yok